IKLAN JAWATAN KOSONG MAJLIS PERBANDARAN PORT DICKSON 2019 - Kerjaya Harian

Breaking

Sunday, January 13

IKLAN JAWATAN KOSONG MAJLIS PERBANDARAN PORT DICKSON 2019


Berikut merupakan maklumat iklan jawatan kosong yang telah ditawarkan oleh majikan tersebut. Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Laman Sesawang Kerjaya Harian hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Maklumat Jawatan :

Lokasi : Seluruh Negara
  
Sektor : Kerajaan
Tarikh Tutup : 25 Januari 2019


Iklan  permohonan jawatan  :


Langkah Permohonan :


  1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat  permohonan secara terperinci merangkumi resume rasmi anda disertakan pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.
  2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi portal Majlis  Perbandaran Port Dickson (MPPD)  . (halaman penuh pengiklanan jawatan).
  3. Anda dikehendaki memilih jawatan serta lokasi yang bersesuaian dengan kelulusan anda pada senarai kekosongan jawatan.
  4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat "BORANG PERMOHONAN" dibawah.  Keperluan & Kelayakan Memohon :

  Sekiranya anda merupakan calon yang berkelayakan Sijil Pelajaran Malaysia atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan di atas.

  Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut :
     
    

  • Berperwatakan menarik
  • Berpengetahuan am
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)
  Kelebihan :
  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)

  Bagaimana Memohon :

  Permohonan kerja kosong terbaru di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

  Klik pada pautan “BORANG PERMOHONAN” di bawah dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.