KEMENTERIAN KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA MALAYSIA ( KKMM ) - Kerjaya Harian

Breaking

Wednesday, January 9

KEMENTERIAN KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA MALAYSIA ( KKMM )

Berikut merupakan maklumat iklan jawatan kosong yang ditawarkan oleh majikan tersebut. Maklumat tentang kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Laman Sesawang Kerjaya Harian hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.


Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang telah ditetapkan bolehlah untuk memohon kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:


Maklumat Jawatan :


Lokasi : Seluruh Negara 
Sektor : Kerajaan
Tarikh Tutup : 20 Januari 2019


Langkah Permohonan :


  1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat  permohonan secara terperinci merangkumi resume rasmi anda disertakan pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.
  2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi portal  Kementerian Komunikasi dan Multimedia Malaysia ( KKMM ). 
  3. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat "IKLAN JAWATAN" dibawah.  Keperluan & Kelayakan Memohon :

  Sekiranya anda merupakan calon yang berkelayakan Sijil Pelajaran Malaysia atau Sijil Kemahiran Malaysia atau Sijil Vokasional Malaysia yang diiktiraf adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan di atas.
  Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut :
  • Berperwatakan menarik
  • Berpengetahuan am
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)
  Kelebihan :
  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)
  Bagaimana Memohon :

  Permohonan kerja kosong terbaru di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.

  Klik pada pautan “IKLAN JAWATAN” di bawah dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.