RATUSAN JAWATAN GURU 2019 - Kerjaya Harian

Breaking

Friday, January 25

RATUSAN JAWATAN GURU 2019


Berikut merupakan maklumat iklan jawatan kosong yang telah ditawarkan oleh majikan tersebut. Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Laman Sesawang Kerjaya Harian hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:


Maklumat Jawatan :Lokasi : Seluruh Negeri
Sektor : Kerajaan / Swasta
Tarikh Tutup : Terbuka 2019
Status Pelantikan : Kontrak / TetapKlik pada pautan “BORANG PERMOHONAN” di bawah .

>>>KLIK SINI<<< BORANG PERMOHONAN

Langkah Permohonan :
  1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat  permohonan secara terperinci merangkumi resume rasmi anda disertakan pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.
  2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi portal INDEED (halaman penuh pengiklanan jawatan).
  3. Anda dikehendaki memilih jawatan serta lokasi yang bersesuaian dengan kelulusan anda pada senarai kekosongan jawatan.
  4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat "BORANG PERMOHONAN" diatas .

  Keperluan & Kelayakan Memohon :
  Sekiranya anda merupakan calon yang berkelayakan dengan kelulusan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pra-Universiti) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)


  Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut :

  • Berperwatakan menarik
  • Berpengetahuan am
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)
  Kelebihan :
  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di bawah)


  Bagaimana Memohon :  Permohonan kerja kosong terbaru di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti arahan seperti di atas .

  Klik pada pautan “BORANG PERMOHONAN” di atas dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.