Jawatan Kosong Tentera Laut di Raja Malaysia (TLDM) - Kerjaya Harian

Breaking

Wednesday, January 23

Jawatan Kosong Tentera Laut di Raja Malaysia (TLDM)


Berikut merupakan maklumat iklan jawatan kosong yang telah ditawarkan oleh majikan tersebut. Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Laman Sesawang Kerjaya Harian hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.


Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:
Maklumat Jawatan

Lokasi : Seluruh Negara
SektorKerajaan
Tarikh Tutup : Terbuka
Status PelantikanKontrak / TetapLangkah Permohonan 
  1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat  permohonan secara terperinci merangkumi resume rasmi anda disertakan pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.
  2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi Tentera Laut di Raja Malaysia (TLDM) Klik Sini
  3. Anda dikehendaki memilih jawatan serta lokasi yang bersesuaian dengan kelulusan anda pada senarai kekosongan jawatan.
  4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat "BORANG PERMOHONAN" dibawah


Keperluan & Kelayakan Memohon

Sekiranya anda merupakan calon yang berkelayakan Sijil Pelajaran Malaysia atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan di atas.Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut 
  • Berperwatakan menarik
  • Berpengetahuan am
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di atas)
Kelebihan 
  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit dan lain-lain (rujuk iklan permohonan kerja kosong di atas)
Permohonan kerja kosong terbaru di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti arahan seperti di bawah.Klik pada pautan “BORANG PERMOHONAN” di atas dan rujuk pada maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan jawatan tersebut.