Jawatan Kosong Universiti Teknologi Malaysia (UTM) 2019 - Kerjaya Harian

Breaking

Sunday, January 20

Jawatan Kosong Universiti Teknologi Malaysia (UTM) 2019Berikut merupakan maklumat iklan jawatan kosong yang telah ditawarkan oleh majikan tersebut. Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Laman Sesawang Kerjaya Harian hanya menyiarkan iklan untuk memudahkan permohonan anda. Untuk memohon sila ikut langkah seperti di bawah.

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:


Maklumat Jawatan :

1.PENGAWAL KESELAMATAN KP11
2.PENOLONG PEGAWAI KESELAMATAN KP29
3.PEMBANTU TADBIR NA19


Lokasi : Seluruh Negara
Sektor : Kerajaan 
Jawatan : Tetap / Kontrak
Tarikh Tutup : 25 Januari 2019

Iklan  permohonan jawatan  :


Bagaimana Memohon :

Klik pada pautan “APPLY SINI” di bawah


>>APPLY SINI<<

Langkah Permohonan :
  1. Kepada calon yang berminat, anda hendaklah menghantar maklumat  permohonan secara terperinci merangkumi resume rasmi anda disertakan pengalaman bekerja yang lepas sekiranya diminta.
  2. Syarat-syarat bagi permohonan jawatan kosong ini hendaklah dirujuk di laman web rasmi UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA PENJAWATAN (UTMHR)  . (halaman penuh pengiklanan jawatan).
  3. Anda dikehendaki memilih jawatan serta lokasi yang bersesuaian dengan kelulusan anda pada senarai kekosongan jawatan.
  4. Anda juga hendaklah menghantar resume yang lengkap pada alamat "APPLY SINI" di atas.

    .Keperluan & Kelayakan Memohon :

Sekiranya anda merupakan calon yang berkelayakan Sijil Pelajaran Malaysia atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa bagi mengisi kekosongan jawatan di atas.