Ratusan Permohonan Jawatan McDonalds di Sarawak - Kerjaya Harian

Breaking

Thursday, April 11

Ratusan Permohonan Jawatan McDonalds di Sarawak

Jawatan Kosong McDonalds di Sarawak Dibuka. Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Laman Sesawang Kerjaya Harian hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda.

Maklumat Jawatan

Lokasi : Negeri Sarawak
Sektor : Swasta
Tarikh Tutup : Terbuka April 2019
Status Pelantikan : Kontrak / Tetap


Untuk Memohon Rujuk Pautan Permohonan di bawah


Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas.

Lihat Juga Jawatan Kosong MARA <<< Klik Sini

Sekiranya anda, seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan tetap atau kontrak yang diiklankan.

Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut :
  • Berperwatakan menarik
  • Berpengetahuan am
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain
Kelebihan :
  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit dan lain-lain


Bagaimana Memohon

Jawatan kosong di atas boleh dimohon secara online. Sila ikut arahan seperti di bawah.

Klik pada pautan "Iklan Permohonan" di atas dan boleh rujuk maklumat permohonan, tarikh tutup dan syarat permohonan tersebut.

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlulah mendaftar terlebih dahulu sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek akan dipanggil temuduga.