Permohonan Terbuka Jawatan Kosong di Negeri Selangor Ambilan Julai 2019 - Kerjaya Harian

Breaking

Tuesday, July 2

Permohonan Terbuka Jawatan Kosong di Negeri Selangor Ambilan Julai 2019Senarai permohonan jawatan kosong Negeri Selangor. Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Laman Sesawang Kerjaya Harian hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda.

Borang permohonan bagi jawatan di sektor kerajaan dan swasta jika anda berminat seperti :-Panduan Memohon Jawatan Kosong di Negeri Selangor

1) Assistant Supervisor >
- MINIMA PMR / SPM
- RM1,700.00 - RM2,200.00
2) Customer Assistant >
- MINIMA PMR / SPM
- RM1,200.00 - RM1,500.00
3) Waiter/Waitress >
- MINIMA PMR / SPM
- RM1,700.00 - RM2,300.00
4) Operator Kilang >
- MINIMA PMR / SPM
- RM2,000.00 - RM2,600.00
5) Operator Kilang >
- MINIMA PMR / SPM
- RM2,000.00 - RM2,600.00

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas.

Sekiranya anda, seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi
mengisi kekosongan jawatan tetap atau kontrak yang diiklankan.

Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut
Berperwatakan menarik
Berpengetahuan am
Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain

Kelebihan
Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
Cuti Tahunan
Cuti Sakit dan lain-lain

Bagaimana Memohon

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlulah mendaftar terlebih dahulu sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek akan dipanggil temuduga.