[UPDATE] Permohonan Jawatan Kosong Dental Nurse / Nurse Dibuka Seluruh Negeri Ambilan November - December 2019 - Kerjaya Harian

Breaking

Saturday, November 2

[UPDATE] Permohonan Jawatan Kosong Dental Nurse / Nurse Dibuka Seluruh Negeri Ambilan November - December 2019


Berikut Merupakan Borang Permohonan Jawatan Kosong Dental Nurse / Nurse Dibuka Seluruh Negeri Ambilan November - December 2019Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Laman Sesawang Kerjaya Harian hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda.Borang permohonan bagi jawatan di sektor kerajaan dan swasta jika anda berminat seperti :


Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah

1. DENTAL NURSE
- KELAYAKAN : SPM
- GAJI : RM 1,500.0 - RM 2,200.0
- TARIKH TUTUP : 1 DECEMBER 2019

2. NURSE
- KELAYAKAN : SPM
- GAJI : RM 1,300.0 - RM 2,500.0
- TARIKH TUTUP : 16 NOVEMBER 2019

3. DENTAL NURSE
- KELAYAKAN : SPM
- GAJI : RM 1,500.0 - RM 2,500.0
- TARIKH TUTUP : 10 NOVEMBER 2019

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas.

Sekiranya anda, seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan tetap atau kontrak yang diiklankan.

Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut
  • Berperwatakan menarik
  • Berpengetahuan am
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain

Kelebihan
  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit dan lain-lain

Bagaimana Memohon

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlulah mendaftar terlebih dahulu sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek akan dipanggil temuduga.

No comments:

Post a Comment