[JAWATAN KOSONG] Pengambilan Posmen di Pos Malaysia Berhad - Komisyen Sehingga RM6,000 / Kelayakan Minima SPM - Kerjaya Harian

Breaking

Friday, February 21

[JAWATAN KOSONG] Pengambilan Posmen di Pos Malaysia Berhad - Komisyen Sehingga RM6,000 / Kelayakan Minima SPM


Borang Permohonan Jawatan Kosong Posmen Pos Malaysia


Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Laman Sesawang Kerjaya Harian hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda.

Berikut merupakan iklan permohonan bagi jawatan di sektor kerajaan dan swasta :Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja Laman Portal Rasmi Pos Malaysia

Syarat dan Kelayakan
  1. Warganegara Malaysia yang memenuhi cukup syarat kelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan.
  2. Pemohon haruslah mengisi maklumat lengkap diri serta memastikan untuk memuat naik resume pemohon yang terkini.
  3. Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan dianggap tidak berjaya.
  4. Untuk maklumat lanjut & syarat-syarat kelayakan jawatan ini, sila lihat sini : KLIK SINI

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas.

Sekiranya anda, seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan tetap atau kontrak yang diiklankan.Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut
  • Berperwatakan menarik
  • Berpengetahuan am
  • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain

Kelebihan
  • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
  • Cuti Tahunan
  • Cuti Sakit dan lain-lain

Bagaimana Memohon

Bagi permohonan kali pertama, pemohon perlulah mendaftar terlebih dahulu sebelum melakukan pengisian maklumat yang diperlukan oleh sistem.

Pemohon disarankan bagi mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan di dalam sistem ini. Calon yang disenaraikan pendek akan dipanggil temuduga.

No comments:

Post a Comment