Jawatan Kosong KERANI di Indah Water ~ Tarikh Tutup 14 Ogos 2020 - Kerjaya Harian

Breaking

Wednesday, July 29

Jawatan Kosong KERANI di Indah Water ~ Tarikh Tutup 14 Ogos 2020
Indah Water Konsortium Sdn. Bhdaysia telah menawarkan jawatan kosong. Maklumat kekosongan ini adalah seperti yang diiklankan. Laman Sesawang Kerjaya Harian hanya menyiarkan untuk memudahkan permohonan anda.

Maklumat Jawatan :
1. Kerani
2. Kerani Kontrak


Untuk Memohon Rujuk Pautan Permohonan di bawahCalon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan untuk memohon mengisi kekosongan kerja yang diiklankan seperti di bawah:

Kelayakan Minima : SPM / Diploma
Pelbagai Lokasi Seluruh Negara
Tarikh Tutup : 14 Ogos 2020


Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan di atas

Sekiranya anda, seorang Warganegara Malaysia yang cukup syarat kelayakan dan berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan adalah dipelawa untuk memohon bagi mengisi kekosongan jawatan tetap atau kontrak yang diiklankan.

Selain itu calon memiliki kelebihan sekiranya mempunyai ciri-ciri berikut :
 • Berperwatakan menarik
 • Berpengetahuan am
 • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain

Kelebihan :
 • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
 • Cuti Tahunan
 • Cuti Sakit dan lain-lain

Bagaimana Memohon :

Jawatan kosong di atas boleh dimohon secara online. Sila ikut arahan seperti di bawah.

Untuk Memohon, Rujuk Pautan Berikut


 1. Permohonan Jawatan Kosong Indah Water Konsortium hendalah dibuat secara online ataupun atas talian sahaja melalui portal jobstreet.
 2. Sekiranya diperlukan, pemohon yang belum mendaftar akaun hendaklah mendaftar akaun terlebih dahulu sebelum melakukan sebarang permohonan jawatan.
 3. Pemohon haruslah mengisi maklumat lengkap diri serta memastikan untuk memuat naik resume pemohon yang terkini serta dokumen berkaitan.
 4. Tarikh tutup permohonan ini adalah pada 14 Ogos 2020.
 5. Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan dalam tempoh tiga (3) bulan dianggap tidak berjaya.
 6. Untuk maklumat lanjut & syarat-syarat kelayakan jawatan ini, sila klik pada pautan berikut : KLIK SINI

No comments:

Post a Comment